You are here
Greenpan sharing links
Οι πιο απλοί κεφτέδες
- 600g/22 oz ground beef
- 1 egg
- 2 tbsp. panko breadcrumbs
- 1 tsp. dried thyme
- 1 tbsp. peanut oil
- 250g/9 oz tomato passata or homemade tomato sauce
- Salt and pepper
Με τα χέρια σας αναμίξτε τον κιμά με τα αυγά, το τριμμένο ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι. Ζεστάνετε μια κουταλιά σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίστε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν χρυσοκαφετί χρώμα. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε προσεκτικά. Αφήστε να σιγοβράσουν για λίγα ακόμη λεπτά. Σερβίρετε με βρασμένα μακαρόνια (250-300 γρ.), τριμμένη παρμεζάνα και λίγα φύλλα βασιλικού.