Σας κέντρισε το ενδιαφέρον η κεραμική αντικολλητική επίστρωση;
You are here
Από το 2007, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει τα επαναστατικά κεραμικά αντικολλητικά σκεύη.
Η ιστορία μας
Η GreenPan™ είναι μια βελγική εταιρεία με διεθνή φήμη. Είναι το πνευματικό τέκνο δύο φίλων από το σχολείο, του Jan Helskens και του Wim De Veirman. Όταν ανακάλυψαν ότι τα παραδοσιακά αντικολλητικά σκεύη απελευθερώνουν τοξίνες καθώς υπερθερμαίνονται και ότι χρησιμοποιείται PFOA για την κατασκευή της επίστρωσής τους, έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν μια νέα εναλλακτική λύση.
Μετά από μακρά έρευνα, ανακάλυψαν το ιδανικό υλικό για τη σειρά τους: μια κεραμική επίστρωση που ονομάζεται Thermolon™.
Έχοντας πλέον αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση, το δίδυμο δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και ανέλαβε με μεγάλη ευχαρίστηση τον σχεδιασμό μαγειρικών σκευών που είναι όμορφα, αποδίδουν εξαιρετικά και κάνουν το μαγείρεμα ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.
10 χρόνια μετά, τα σκεύη τους εξακολουθούν να είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο.
5η γενιά
Στην GreenPan™ υπερηφανευόμαστε όχι μόνο για τα υγιεινά μαγειρικά σκεύη αλλά και για την εξέλιξη των τεχνολογιών μας. Ως εφευρέτες της κατηγορίας κεραμικών αντικολλητικών μαγειρικών σκευών πιστεύουμε ότι ο έξυπνος σχεδιασμός και η εξαιρετική λειτουργικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις νέες καινοτομίες.
Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της GreenPan™ επινοεί συνεχώς νέες ιδέες και διευρύνει τα όρια των τεχνολογιών της υγιούς μαγειρικής.
Οι τελευταίες σειρές των μαγειρικών σκευών μας βρίσκονται τώρα στην 5η γενιά εξέλιξης της τεχνολογίας στις επιστρώσεις. Είναι η πλέον καλύτερη κεραμική αντικολλητική τεχνολογία μας μέχρι σήμερα, καθώς έχουμε ενισχύσει την επίστρωση Thermolon™ με διαμάντια καθιστώντας την πιο προηγμένη στις επιδόσεις, την αντοχή και την ανθεκτικότητα.
Οι τεχνολογίες μας
Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο σημαντικές τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζουμε τα μαγειρικά μας σκεύη:
1. Προστασία κατά των γδαρσιμάτων: Πρωτοποριακή τεχνολογία ενισχυμένης επιφάνειας για μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα.
2. Ανθεκτική, σκληρή ανοδιωμένη εξωτερική επιφάνεια: Ανθεκτική κατασκευή με μέγιστη αντοχή στα γδαρσίματα.
3. Επαγωγική βάση για εξοικονόμηση ενέργειας: Επαγωγική τεχνολογία Magneto για κορυφαία απόδοση σε όλες τις πηγές θερμότητας (εστίες).
4. Λαβή κατάλληλη για χρήση στον φούρνο: Ανατομική λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι με πριτσίνια.
5. Γρήγορο και ομοιόμορφο ζέσταμα: Κατασκευή βαρέως τύπου για αξιόπιστα αποτελέσματα μαγειρέματος.