You are here
Greenpan sharing links
Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα δυόσμου
Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
    15λεπτά
      4άτομα
      Συστατικά
    - 1 teaspoon of butter
 - 12 lamb chops
 - Salt and pepper
 - 2 bunches mint
 - 1 tablespoon sugar
 - 2 to 4 tablespoons red wine vinegar
 - Salt and pepper
 - Dash of olive oil
 
Παρασκευή
    Λιώστε τα φύλλα του δυόσμου σε ένα γουδί με γουδοχέρι. Διαλύστε τη ζάχαρη σε 100 ml βραστό νερό και περιχύστε με αυτό τον δυόσμο. Ρίξτε μέσα το ξίδι, ανακατέψτε και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε μια ιδέα ελαιόλαδο, αν επιθυμείτε. Αφήστε το στην άκρη.Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε τα αρνίσια παϊδάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε με τη σάλτσα δυόσμου.
  