You are here

Greenpan back button

Φριτάτα με κολοκύθια, φέτα και δυόσμο

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
20λεπτά
2άτομα
Συστατικά
  • 1 tablespoon peanut oil
  • 1 shallot, cut into thin rings
  • 1 courgette, coarsely chopped
  • 6 eggs, beaten
  • 100g/3.5 oz feta
  • 1 teaspoon dried oregano
  • Salt and pepper
  • Garnish: A few fresh mint leaves, finely chopped
Παρασκευή

Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Σοτάρετε το κρεμμυδάκι εσαλότ μέχρι να γυαλίσει. Προσθέστε το κολοκύθι και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά. Προσθέστε τα αυγά και μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να αρχίσουν να πήζουν. Θρυμματίστε τη φέτα πάνω από το μείγμα των αυγών και συνεχίστε το μαγείρεμα για λίγα λεπτά. Καρυκεύστε με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο δυόσμο.