You are here
Greenpan sharing links
Μοσχάρι Μιλανέζε
- 4 thin veal cutlets
- 25g/0.8 oz flour
- Salt and pepper
- 1 egg - beaten
- 25g/0.8 oz panko or Japanese breadcrumbs
- 25g/0.8 oz freshly grated Parmesan
- 2 sprigs thyme
- 1 sprig rosemary
- 1 sprig oregano
- 1 tablespoon olive oil
Βάλτε το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και το πάνκο σε τρία ξεχωριστά πιάτα σούπας. Καρυκεύστε το αλεύρι με λίγο φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα στο πάνκο, καθώς και τα ψιλοκομμένα φυλλαράκια του θυμαριού, του δενδρολίβανο και της ρίγανης. Βυθίστε πρώτα κάθε μοσχαρίσια κοτολέτα στο αλεύρι ώστε να καλυφθεί ελαφρώς, στη συνέχεια στο χτυπημένο αυγό και τέλος στο πάνκο με το τυρί και τα μυρωδικά. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε τις παναρισμένες μοσχαρίσιες κοτολέτες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να να πάρουν χρυσοκαφετί χρώμα. Σερβίρετε το μοσχάρι Μιλανέζε με μια μερίδα σπαγγέτι (αλ ντέντε) με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.